Toegankelijkheid

SDG 8 Waardig Werk en Economische Groei

Economische groei is pas duurzaam als kapitaal, arbeid en grondstoffen verantwoordelijk worden ingezet en als winsten en inkomens eerlijk verdeeld worden tussen burgers en bedrijven.

Image

Tevreden medewerkers

Bij MainPlus geloven we dat tevreden medewerkers de ruggengraat van een organisatie vormen. Dat blijkt ook uit ons recente medewerkerstevredenheidsonderzoek waarin we een prachtige score van 8,5 hebben behaald. Ons doel? De leukste werkgever in de sector zijn en blijven!

Eerlijke kans

Het stopt echter niet bij onze eigen medewerkers. Elke sollicitant die bij ons aanklopt, verdient een eerlijke kans. Mocht het niet tot een samenwerking komen, dan voorzien we hen van constructieve feedback over zijn of haar sterke punten en aandachtspunten.

Bovendien hebben we de handen ineen geslagen met JINC, dat strijdt tegen kansenongelijkheid onder jongeren door hen te helpen met een goede start op de arbeidsmarkt. We hebben al sollicitatietrainingen verzorgd op middelbare scholen en mbo's, ook voor jongeren afkomstig uit Oekraïne en Syrië. Hierbij hebben we zaken besproken als LinkedIn-gebruik, maar ook basale omgangsvormen zoals een hand geven. Vanaf 2024 willen we met JINC ook stagedagen stimuleren, vooral voor aannemersbedrijven. Daarnaast gaan we hen ook financieel ondersteunen.

Image
michel-amptmeijer--sdg.jpg

Dag van de Directeur

Tijdens de 'Dag van de Directeur' krijgen enkele jongeren vanaf 2024 de kans om een dagje met Michel, onze directeur, mee te lopen en te ervaren hoe het is om aan het roer te staan bij MainPlus. Komend jaar willen we ook samen met onze partners kansarme jongeren in alle windstreken van Nederland op weg helpen naar de arbeidsmarkt, via stagedagen en sollicitatietrainingen.

Werk met ons mee

Aan een betere wereld

Maak een afspraak

Laat ons weten

Wat we nog meer kunnen doen

Mail ons

Achievements & certifications

 

Dutch Interactive Award
Beste Werkplek
Beste Werkplek
ISAE 3402
FSQS registred
groen gedaan
Beste Werkplek