Toegankelijkheid

In een sterk team draait
het niet om één ster

Het sterrenteam
van MainPlus

Ons team bestaat uit gedreven professionals met uiteenlopende expertises. Allemaal hebben we hetzelfde doel: mensen bij een incident in of om het huis zo snel en zo goed mogelijk te helpen.

Image

Teamwerk maakt het resultaat sterk

We kennen elkaars expertise en vertrouwen daarop. En door de korte lijnen schakelen we snel. Als de nood bij jouw klant hoog is, schakelen we collectief een tandje bij. Oftewel: we werken hard met veel plezier. Geen loze woorden. Want we kregen het keurmerk Beste Werkplek 3-sterren van Fan Factory!

Image

Teamwerk maakt het resultaat sterk

We kennen elkaars expertise en vertrouwen daarop. En door de korte lijnen schakelen we snel. Als de nood bij jouw klant hoog is, schakelen we collectief een tandje bij. Oftewel: we werken hard met veel plezier. Geen loze woorden. Want we kregen het keurmerk Beste Werkplek 3-sterren van Fan Factory!

Michel Amptmeijer
Michel is het hart van MainPlus. Hij is betrokken bij alles wat er gebeurt, niet alleen met de zaak maar ook met zijn medewerkers. Hij stimuleert hen het beste uit zichzelf te halen en geeft ze hier ook écht de kans voor met continu oog voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Daadkrachtig, staat open voor verandering en vat de koe bij de horens. Als het maar even kan, staat Michel in zijn vrije tijd het liefst óf op de golfbaan óf achter het fornuis de heerlijkste gerechten te koken.
Gerard van Engelenburg
Van pianospelen tot zingen, van voetballen tot padel en van economie tot commercie; Gerard kan het allemaal! Toegankelijk en vriendelijk, maar tegelijkertijd scherp op de inhoud. Hij krijgt de meeste energie van het creëren van een gezamenlijke meerwaarde.
Ruben Ilahibaks
Ruben is dankzij zijn levenservaring en kennis een stabiele kracht op de werkvloer. Hij brengt structuur en focus op de afdeling en houdt ervan om bezig te zijn met financiële processen en analyses. Met Ruben krijg je zaken gedaan. Hij leeft op tijdens de Formule 1 en komt tot rust door goede jazz te draaien.
Roel Haitjema
Roel weet als geen ander analytisch denken om te zetten in praktische oplossingen. Vanuit de doelstellingen van de organisatie en aandacht voor de mens creëert hij een betrokken team dat onder zijn hoede altijd het beste uit zichzelf haalt. Roel is dol op fietsen en je mag hem ’s nachts wakker maken voor pindakaas.
Alizé Ramsbrock-Amptmeijer
Als je iets gedaan wilt krijgen, dan moet je bij Alizé zijn. Want als Alizé zich ergens in vastbijt, laat ze pas los als het is afgerond. Ze werkt gestructureerd, is strak op deadlines, een streber en een doorzetter. Alizé weet wat ze wil en gaat daar vol voor. Met haar achtergrond in communicatie weet zij de boodschap van MainPlus feilloos over te brengen. Dankzij haar vrolijkheid en optimisme tovert ze bij elke werknemer een lach op het gezicht. Thuis is ze graag bezig met het interieur en mode en die creativiteit is ook terug te zien in haar werk.
Rajiv Mohan
Rajiv houdt het hoofd koel. Met zijn analytische blik en communicatieve vaardigheden voelt hij precies aan wat nodig is. Hij kan snel schakelen en weet overzicht en structuur aan te brengen. Hij steekt de handen uit de mouwen en krijgt op natuurlijke wijze ook anderen mee. Na een werkdag is Rajiv veel te vinden in de sportschool of brengt hij tijd door met familie en vrienden.
Juriaan Revallier
Work hard, play hard. Dat is wat de afdeling van Juriaan ademt. Hij laat collega’s graag met een glimlach werken, maar houdt ze ook scherp op de doelstellingen van de organisatie. Hij is de stabiele rots in de branding. In zijn vrije tijd ligt hij graag te sleutelen aan auto’s of vind je hem in het zonnetje op een terras.
Chris Verweij
Chris is dol op fitness en motorrijden. Door zijn energieke houding weet hij ook op de werkvloer iedereen te motiveren en mee te laten bewegen. Deze teamplayer zorgt voor een fijne werkomgeving en verrijkt ons met zijn kennis en ervaring op het gebied van schadeherstel, lekdetectie en bouwkunde. Thuis is hij een echte gezinsman.
Anne van Nes
Anne kan snel schakelen, is flexibel en een echte een teamplayer. Ze weet van doorpakken en kan als geen ander mensen enthousiasmeren. Met een hbo-diploma business studies op zak en haar werkervaring als recruiter is Anne van alle markten thuis. Bij MainPlus is geen dag hetzelfde en krijg je volop kans je te ontwikkelen. Dat vindt Anne zo leuk aan haar werk, uiteraard los van de gezelligheid met haar collega’s. Anne is dol op reizen en brengt graag tijd door met haar vriendinnen.
Vishayl Bonoo
Analyseren van informatie en tegelijkertijd collega’s helpen met IT-gerelateerde oplossingen. Dat is waar Vishayl energie van krijgt. Van jongs af aan is hij al bezig met computers, software en telefoons, waardoor zijn interesse in dit vak al vroeg gewekt is. Met daarnaast een afgeronde sociaal maatschappelijke opleiding weet hij maar al te goed een brug te slaan tussen de business en IT. Naast zijn werk houdt Vishayl vooral van sporten, vakanties en lekker eten.
Vishayl BonooIT Business Consultantv.bonoo@mainplus.com
Anja Twigt
Financiële zaken tot op de bodem uitzoeken. Dat is waar Anja goed in is. Ze houdt zich graag bezig met allerlei financiële werkzaamheden en puzzelt graag met cijfers. Op haar werk dan, want na werktijd vindt ze het heerlijk om voor vrienden en familie te koken. Op haar vrije dag past ze met alle liefde op haar kleinkinderen.
Anja TwigtFinancieel Medewerkera.twigt@mainplus.com
Corney van Helden
Corney gaat uitdagingen met een glimlach aan om op die manier altijd tot een passende oplossing te komen. Door zijn ervaring op verschillende financiële vakgebieden weet hij als geen ander rust te bewaren, maar toch snel te schakelen als dat nodig is. Met zijn droge humor weet hij ook nog eens zijn collega’s aan het lachen te maken. Wanneer Corney niet bezig is met zijn financiële werkzaamheden bij MainPlus gaat hij graag naar een concert of speelt hij zelf een liedje op zijn gitaar.
Steven Wijkmans
Steven is doortastend en direct, maar kan ook de rust bewaren als dit nodig is. Met zijn achtergrond in verschillende vakgebieden zoals bouw en techniek weet hij perfect lijntjes te leggen met de business. Naast zijn werk haalt hij veel energie uit sporten en motorrijden. Daarnaast is hij regelmatig te vinden in de Ardennen om te survivallen.
Steven WijkmansCoördinator Ketenpartnerss.wijkmans@mainplus.com
Nelie van Vulpen
Een gezonde dosis enthousiasme en energie maken het samenwerken met Nelie erg aangenaam. Ze zet haar sociale skills graag in om problemen te achterhalen en steeds naar passende oplossingen te zoeken. Naast haar werk bij MainPlus komt ze graag tot rust met een podcast en is ze te vinden in een goed restaurant met haar vriendinnen.
Debby Bell
Bij Debby is het glas altijd halfvol. Haar uitgangspunt is: wat kan er wél? Met haar positieve energie zorgt ze voor veel gezelligheid binnen het team en laat ze klanten nooit zonder glimlach vertrekken. Eenmaal thuis wachten haar katten haar op en rent ze graag nog een blokje om.
Debby BellKwaliteitscoördinatord.bell@mainplus.com
Rosalie Santes
Met haar empathisch vermogen en sociale vaardigheden weet Rosalie elke uitdaging om te zetten in een actieplan. Samen met haar team zorgt ze ervoor dat de doelen worden behaald, maar dat er ook hard gelachen kan worden. Rosalie is dol op reizen. Daarnaast is ze graag samen met haar gezin en vriendinnen.
Barry Ploeg
Barry weet als geen ander hoe hij de klant tevreden houdt. Met zijn bouwkundige kennis en zijn verantwoordelijkheidsgevoel zorgt hij voor vertrouwen en rust binnen de organisatie. Het is geen verrassing dat Barry ook in zijn vrije tijd houdt van klussen en in en om het huis rommelen. Hij waardeert goede muziek en kijkt graag films en series.
Barry PloegCoördinator Schadeherstelb.ploeg@mainplus.com
Michael Lodder
Met zijn doorzettingsvermogen weet Michael elke schade, van groot tot klein, tot een goed einde te brengen. Oog voor detail en collegialiteit mogen daarin wat hem betreft zeker niet ontbreken. Na jarenlang op hoog niveau te hebben gevoetbald, maakt hij het zijn tegenstanders tegenwoordig zwaar op de padel-baan.
Michael LodderCoördinator Schadeherstelm.lodder@mainplus.com
Isa May
Isa heeft een uitgebreide klantcontact achtergrond en brengt dit met veel passie en enthousiasme over. Ze is resultaatgericht, kan goed de rust bewaren en weet hoe ze snel tot de kern van het probleem kan komen. Voor een luisterend oor kan je bij Isa terecht. Naast een sfeermaker op de werkvloer is Isa dit ook in haar vrije tijd voor familie en vrienden. Ze organiseert graag etentjes en is vaak in de stad te vinden.
Isa MaySchadebehandelaar i.may@mainplus.com
 
Vaardigheden die Natascha’s meerwaarde perfect omschrijven: problemen oplossen, tevredenstellen en hard werken. Met haar engelengeduld en ervaring in het vak weet ze elk dossier tot een goed einde te brengen. Haar vrije tijd besteedt Natascha aan familie en vrienden.
Sabine van Dissel
Sabine is niet bang om een uitdaging aan te gaan. Met een goed luisterend oor en een service-gerichte instelling probeert zij als een spin in het web altijd te zoeken naar de juiste oplossing. Ze combineert haar ervaring met klanten met haar enthousiasme en weet precies hoe ze écht kan helpen. Wanneer Sabine niet bezig is met haar werk gaat ze graag naar de bioscoop of leest ze een boek.
Peter Parlevliet
Service is Peter zijn tweede naam. Denken in oplossingen en anderen het zo goed mogelijk naar de zin maken, dat is zijn kracht. Dat geldt niet alleen voor zijn klanten, maar ook zeker voor zijn collega’s. In zijn vrije tijd gaat hij graag met de cowboyschoenen van de vloer tijdens het line dancen.
Dana Willems
Dana is niet bang om uit haar comfortzone te stappen. Door haar creativiteit weet ze passende oplossingen te bedenken en kan daarmee anderen zo goed mogelijk van dienst zijn. Ze is behulpzaam en flexibel. Tijdens haar vrije uren is ze ook graag creatief bezig met van alles en gaat ze graag naar de bioscoop met haar gezin.
Dana WillemsKlantenservice Medewerkerd.willems@mainplus.com
Edwin Naron
Door zijn jarenlange ervaring op het gebied van lekkages is Edwin goed in zijn werk en komt hij snel tot de kern van het probleem. Het leukste aan zijn werk vindt hij de diversiteit aan klanten, opdrachten en werkzaamheden. Elke dag is een verrassing! Eenmaal thuis stapt hij graag op de fiets of wandelt hij een stuk. En natuurlijk mag een avondje Netflix of bioscoop daarbij niet ontbreken.
Wilfred Marijnissen
Wilfred combineert zijn klantgerichtheid graag met zijn kennis en kunde in het opsporen van lekkages. Met oprechte, persoonlijke aandacht probeert hij altijd een zo passend mogelijk advies te geven. Daarnaast gaat hij regelmatig naar concerten waar hij niet alleen zijn oren de kost geeft, maar die hij met zijn camera ook graag vastlegt op de gevoelige plaat
Harald Zanen
Vol ambitie en volharding gaat Harald elke uitdaging aan. Als hij aan een lekdetectie begint wil hij het goed afhandelen. Een echte doorzetter dus. Met zijn achtergrond in de installatietechniek en zijn behulpzame houding weet hij elke opdracht tot een goed einde te brengen. In zijn vrije tijd is hij graag bezig met sport (kijken) of is hij te vinden bij een goed concert of een leuk festival.
Roy van Hees
De man met de twee rechterhanden, dat is Roy. Met knutselen en bouwen als hobby en een achtergrond in de installatietechniek maakt hij er een sport van elke lekkage zo snel mogelijk op te sporen. Dat doet hij niet alleen grondig, maar ook met oog voor kwaliteit.
Patrick  Sulman
Voor Patrick staat de klant altijd centraal. Met zijn jarenlange ervaring in het opsporen van lekkages en in de waterbehandeling weet hij hoe belangrijk het is om kwalitatief goed werk af te leveren. Elke lekkage is een nieuwe uitdaging en Patrick zet door tot hij vindt wat hij zoekt. Wanneer hij niet bezig is met water kijkt hij graag naar de Formule 1 of is hij bezig in de tuin.

MainPlusser worden?

fas fa-rocket

Zelf schitteren

in een sterk team?

Check onze vacatures

Wil jij weten

wat MainPlus anders maakt?

Vraag het Anne

Achievements & certifications

 

Dutch Interactive Award
Beste Werkplek
Beste Werkplek
ISAE 3402
FSQS registred
groen gedaan
Beste Werkplek