Toegankelijkheid

SDG 10 Ongelijkheid verminderen

Dit doel gaat over het verminderen van ongelijkheid tussen landen. Maar ook in eigen land is sociale samenhang onontbeerlijk voor het goed functioneren van de samenleving. Iedereen moet gelijke kansen krijgen om deel uit te maken van de sociale infrastructuur.

Image

Gelijke kansen voor iedereen

Hoewel de reikwijdte van de tiende SDG uitgebreid is, geloven we dat verandering begint op kleine schaal. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Soepel , een verzekeraar die zich specifiek richt op laaggeletterden. Zo maken we onze diensten toegankelijk voor iedereen.

Gebruiksvriendelijke website

Een concrete stap die we hebben genomen, is het aanpassen van onze website om deze beter leesbaar en gebruiksvriendelijker te maken. We hebben voorzieningen getroffen zoals een voorleesfunctie, grotere lettertypen en een aangepast kleurenschema om de leesbaarheid te verbeteren. Verder overwegen we deze toegankelijkheidsverbeteringen ook te integreren in ons MainFlow-systeem.

Image
Image

Trainingen voor medewerkers

In 2024 gaan we trainingen voor onze medewerkers verzorgen, zodat zij de verzekerden van Soepel optimaal kunnen ondersteunen. Daarnaast bundelen we onze krachten met partners om Soepel te steunen bij hun verdere ontwikkeling. Samen met onze partners en in samenwerking met JINC, zullen we kansarme jongeren door heel Nederland helpen hun weg naar de arbeidsmarkt te vinden. Dit doen we door het aanbieden van sollicitatietrainingen, het organiseren van stagedagen en het openstellen van onze deuren tijdens de 'Dag van de Directeur', waarbij jongeren de kans krijgen om leiderschapservaring op te doen.

Werk met ons mee

Aan een betere wereld

Maak een afspraak

Laat ons weten

Wat we nog meer kunnen doen

Mail ons

Achievements & certifications

 

Dutch Interactive Award
Beste Werkplek
Beste Werkplek
ISAE 3402
FSQS registred
groen gedaan
Beste Werkplek