Toegankelijkheid

Unigarant Verzekeringen en MainPlus B.V. verlengen samenwerking voor naturaherstel.

V.l.n.r Haralt Lucas (Unigarant), Jack Bosman (Unigarant),
Michel Amptmeijer (MainPlus), Gerard van Engelenburg (MainPlus).

Image

Unigarant Verzekeringen en MainPlus Schadeherstel B.V. hebben de inmiddels jarenlange samenwerking op het gebied van naturaherstel voor opstal- en inboedelschades opnieuw verlengd. Beide partijen zijn zeer tevreden over de wijze waarop het partnership wordt ingevuld, dus verlenging van de samenwerking was dan ook een logisch gevolg.

Marcel Spronk, directeur Unigarant Verzekeringen: “MainPlus Schadeherstel is voor ons al jarenlang een gewaardeerde partner. De wijze waarop MainPlus Schadeherstel invulling geeft aan het schadeherstel samen met haar netwerk van herstelpartners sluit heel goed aan bij onze bedrijfsfilosofie. De transparante werkwijze, waarmee de herstelkosten gescheiden zijn van de intakefee van MainPlus, zorgt voor extra grip op de herstelkosten. Daarnaast is MainPlus zeer sterk aan het ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid. Zo gaat MainPlus de CO2-uitstoot rapporteren op alle schades die zij voor ons herstellen. Zeker in het licht van de CSRD, helpen zij ons daarmee enorm om ook onze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid te bereiken.”

Gerard van Engelenburg, commercieel directeur MainPlus: “Unigarant is voor ons al jarenlang een hele prettige en betrouwbare opdrachtgever. Wij doen ons uiterste best om de verzekerden van Unigarant en ANWB verzekeringen zo goed mogelijk te ontzorgen wanneer zij geconfronteerd worden met een schade aan of in hun huis. Een schade is al vervelend genoeg en dan wil je als huiseigenaar dat deze snel, efficiënt en vakkundig wordt opgelost. Dat doen we al jarenlang heel graag iedere dag weer voor de verzekerden van Unigarant en ANWB en we zijn heel blij dat Unigarant ook voor de aankomende jaren weer dit vertrouwen heeft gegeven. “

Achievements & certifications

 

Dutch Interactive Award
Beste Werkplek
Beste Werkplek
ISAE 3402
FSQS registred
groen gedaan
Beste Werkplek