Toegankelijkheid

MainPlus en de Vereende sluiten samenwerkingsdeal
Image

Naturaherstel ideale oplossing voor schade bij klanten de Vereende


Rijswijk, 23 maart 2023 – Schadeherstelregisseur MainPlus gaat de komende jaren het naturaherstel verzorgen voor de Vereende, een maatschappij die klanten verzekert die elders problemen ondervinden met het afsluiten van een verzekering. Door het naturaherstel van MainPlus als optie te beiden aan klanten, wil de Vereende een flinke verduurzamingsslag maken.

de Vereende met een opstal- en/of inboedelpolis in aanmerking voor de dienstverlening van MainPlus Schadeherstel. Dat bedrijf regelt de gehele afhandeling van schades aan inboedels en opstallen, van de intake tot het inschakelen van een herstelbedrijf en het afhandelen van de betaling. In plaats van het schadebedrag aan zijn klanten uit te keren, kan een verzekeraar MainPlus de opdracht geven om de schade te laten herstellen. Het betalingsverkeer loopt dan dus rechtstreeks van de verzekeraar naar MainPlus en niet via de klant. 

‘Verzekeringsbehoefte onverminderd aanwezig’ 
“Onze werkwijze, ook wel naturaherstel genoemd, is niet alleen ontzorgend maar natuurlijk ook heel passend bij de Vereende en de risico’s waar die maatschappij mee te maken heeft”, zegt Gerard van Engelenburg, commercieel directeur bij MainPlus. “Wij zijn heel blij dat we met onze propositie ook de Vereende en zijn klanten goed van dienst kunnen zijn. Naturaherstel is sowieso de duurzaamste optie bij schade. Herstellen is per slot van rekening vrijwel altijd beter dan vervangen.” 

Lodie van Duijse, Manager Claims van de Vereende, is blij dat zijn verzekeringsmaatschappij nu naturaherstel aan zijn klanten kan gaan leveren. “Mensen en risico’s zijn lang niet altijd langs een meetlat te leggen terwijl de verzekeringsbehoefte onverminderd aanwezig is. Daarom gaan wij altijd graag de uitdaging aan om de meest passende oplossing te vinden. Het naturaherstel zoals MainPlus dat levert is precies zo’n oplossing. Het is de meest duurzame optie voor schadeherstel en vanwege het landelijk dekkende netwerk van herstelpartners, de goed werkende digitale infrastructuur aan de achterkant en het feit dat MainPlus er een aantoonbaar integer verdienmodel op nahoudt, is het voor ons een uitstekende partner op het gebied van naturaherstel.” 

Over MainPlus
MainPlus is gespecialiseerd in het organiseren van schadeherstel in natura en is daarin de tweede marktpartij van Nederland. In opdracht van verzekeraars en volmachten (bedrijven die namens verzekeraars optreden) zorgt MainPlus ervoor dat een professionele en betrouwbare herstelpartner op korte termijn schade aan inboedel of opstal komt herstellen. Uitgangspunt is om de woning terug te brengen in de staat zoals die één minuut voor het incident was. Dat gebeurt milieuvriendelijk, duurzaam en onafhankelijk. Alle herstelpartners zijn in het bezit van het keurmerk GroenGedaan! van Stichting Duurzaam. Verzekerden hoeven zich, anders dan bij het afkopen van schade, niet druk te maken om het eindresultaat. Bovendien zijn zij en de verzekeraars in veel gevallen goedkoper uit. Via opdrachtgevers van MainPlus worden inmiddels ruim 750.000 verzekerden bediend. Het bedrijf is gevestigd in Rijswijk en heeft zo’n 30 medewerkers in vaste dienst.

Achievements & certifications

 

Dutch Interactive Award
Beste Werkplek
Beste Werkplek
ISAE 3402
FSQS registred
groen gedaan
Beste Werkplek