Toegankelijkheid

SDG 12 Verantwoorde Consumptie en productie

Duurzame productie en consumptie, met een efficiënter gebruik van grondstoffen, verlaagt de druk op het milieu en vermindert de afhankelijkheid van die grondstoffen.

Image

Schade efficiënt herstellen

Onze diensten, MainPlus Lekdetectie en MainPlus Schadeherstel, zijn in de kern gericht op het herstellen van beschadigde producten, wat vaak een duurzamere optie is dan vervanging.

Door schade efficiënt te herstellen, dragen we bij aan het verminderen van afval en het verlengen van de levensduur van producten. Wij zetten ons in om hierover bewustwording te creëren bij verzekerden. Want wat nóg duurzamer is dan schade geheel of gedeeltelijk herstellen? Schade voorkomen. Via onze digitale kanalen delen we daarom onze kennis over wat je als verzekerde kunt doen om schadegevallen te vermijden.

We zorgen er daarnaast voor dat onze ketenpartners nooit meer dan 45 minuten reistijd hebben en zijn een van de founding partners van INSVER om tussenpersonen te informeren over duurzaam herstel.

Interne maatregelen

Naast onze dienstverlening nemen we ook intern maatregelen om onze bedrijfsvoering te verduurzamen. Vanaf 2024 maakt MainPlus geen gebruik meer van plastic en is ons kantoor volledig papierloos. En we doen onze kantoorboodschappen voortaan uitsluitend bij Odin, een supermarkt die bekendstaat om haar biologische en duurzame producten.

Image

Werk met ons mee

Aan een betere wereld

Maak een afspraak

Laat ons weten

Wat we nog meer kunnen doen

Mail ons

Achievements & certifications

 

Dutch Interactive Award
Beste Werkplek
Beste Werkplek
ISAE 3402
FSQS registred
groen gedaan
Beste Werkplek