Toegankelijkheid


VACATURE

Projectmanager Duurzaam

Projectmanager Duurzaam

 • Vanaf 32 uur in de week
 • Deels vanuit huis/kantoor
 • Salarisschaal 9 (€3.900 - €5.300)

Wat ga je doen?

Ben jij een echte regelneef en is bij jou altijd alles tot in de puntjes verzorgd? Vind je het daarnaast leuk om bezig te zijn met hét meest actuele thema van dit moment en bij te dragen aan de opstart van een nieuwe B.V.? Sluit je dan nu aan bij de MainPlus-familie en ga aan de slag als Projectmanager Duurzaam, deels vanaf ons kantoor in Rijkswijk en deels vanuit huis.

Iedereen heeft het er tegenwoordig over: verduurzaming. Een hot topic en zeker niet onbelangrijk. Met ons nieuwe bedrijf MainPlus Duurzaam organiseren wij verduurzamingsprojecten: wij realiseren in projectvorm de verduurzaming voor woningeigenaren in clusters van 50 tot 200 woningen. Je gaat écht concreet aan de slag met het thema verduurzaming, van planning tot realisatie. Wij zijn op zoek naar een Projectmanager die begrijpt wat het belang van verduurzaming aan woningen is en die het leuk vindt om creatief mee te denken over procesverbeteringen voor MainPlus Duurzaam. Tijdens de opstart zal je, samen met een hecht team, vooral bezig zijn met het opstarten en het bijsturen van processen om uiteindelijk alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Brainstormen, het bezoeken van de opstartende projecten en contact met alle partijen staat hierbij centraal. Je bent mondig, klantgericht en zelfverzekerd. Zodra alles staat en goed verloopt zal je samen met projectleiders met de projecten zelf aan de slag gaan. Daarbij stel je telkens een projectteam samen en zorg je er vervolgens voor dat alles volgens jouw gemaakte planning verloopt. Daarbij is het belangrijk dat je in staat bent alle stakeholders op de hoogte te houden van de voortgang, de planning te overzien en eventuele problemen op te lossen. Je hebt een voorname rol in deze projecten en zorgt ervoor dat de woningeigenaren een hoge kwaliteit dienstverlening ontvangen. Kortom: een uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid in een snel ontwikkelende werkomgeving. Daarnaast zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende rol of overkoepelende managementfuncties.

Dit is MainPlus!

In alle opzichten wil MainPlus een bijdrage leveren aan een betere wereld. Dat betekent dat wij met onze activiteiten waarde willen toevoegen aan een betere leefomgeving en milieu. Daarbij wachten wij niet tot anderen in actie komen, maar pakken we zelf actief die rol op. Dit doen we niet alleen door binnen MainPlus Schadeherstel, calamiteitenservice en lekdetectie aan de slag te gaan met de SDG’s van de Verenigde Naties, maar ook door de start van onze nieuwe onderneming: MainPlus Duurzaam. Het verduurzamen van woningen om toekomstgericht mee te denken en op de lange termijn problemen te voorkomen. Daarmee helpen we niet alleen klanten, maar ook het milieu.

MainPlus is een echt familiebedrijf. Je komt hier terecht in een warm bad waar iedereen elkaar wil helpen en iedereen voor elkaar klaar staat. We kennen exact elkaars expertise, vertrouwen daarop en hebben grote beslissingsbevoegdheid. Door de vrijheid die je krijgt is er ruimte voor ontwikkeling en zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden. Met een Beste Werkplek Keurmerk 3 sterren ben je in ieder geval verzekerd van een prettige werkomgeving!

Wat bieden wij?

 • Salarisschaal negen (€3.900 - €5.300), afhankelijk van ervaring word je in een aanloopschaal geplaatst;
 • Leuke werksfeer met betrokken collega’s in een informele werkomgeving;
 • Flexibiliteit om een deel van je werkzaamheden thuis te doen;
 • 25 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget;
 • Een mooi beoordelingssysteem waarbij je je eigen beloning bepaalt;
 • Doorgroeimogelijkheden.

Wat vragen wij?

 • Minimaal mbo+/hbo werk- en denkniveau;
 • Bouwkundig is een pré maar geen must;
 • Affiniteit met het thema verduurzaming;
 • Ervaring met gestructureerd en projectmatig werken;
 • Je houdt je staande in een werkomgeving waarin je de belangen van meerdere stakeholders dient;
 • Je voelt je snel thuis binnen een hecht en informeel team.

Wil jij je aan MainPlus verbinden?

Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Anne van Nes (HR) via onderstaand contactformulier. 

Image

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Werk maken

van je eigen ontwikkeling?

Waarom MainPlus

een leuk team is?

Kennismaken?

Persoonlijk
of digitaal
   

MainPlusser worden?

Ontdek hoe goed we bij jou passen.

Solliciteer

Achievements & certifications

 

Dutch Interactive Award
Beste Werkplek
Beste Werkplek
ISAE 3402
FSQS registred
groen gedaan
Beste Werkplek