Slider
gouda  bredius logo

Gouda & Bredius en MainPlus Schadeherstel zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van naturaherstel. De samenwerking is officieel per 1 mei jl. bekrachtigd waarmee een duurzaam partnership vorm wordt gegeven.

Als grote volmachtorganisatie heeft Gouda & Bredius voor MainPlus Schadeherstel gekozen vanwege de kwaliteit van de dienstverlening, het uitgebreide netwerk aan herstelpartners van MainPlus Schadeherstel en de volledige transparantie van het proces zoals MainPlus Schadeherstel dat iedere dag uitvoert. Hierdoor weet je als opdrachtgever en als verzekerde op ieder moment waar je aan toe bent en wat de volgende stap in het herstel is.

30 juli 2020

Gerard van Engelenburg (Manager Schadeherstel) vertelt over zijn ervaring met een lekkage in huis en waarom het herstelproces ertoe heeft geleid dat hij is overgestapt naar een verzekeraar die met MainPlus Schadeherstel samenwerkt.

lekkage 3

21 juli 2020

Holland Herstel Groep staat voor zorgzaam en grondig als het gaat om het herstelwerk na schade. Holland Herstel Groep helpt waar ze kunnen, zijn betrokken en oplossingsgericht. Zo verlenen zij de eerste noodhulp en een directe schadestop bij brand, als ook de reiniging en de reparatie na brand- en waterschade. Holland Herstel Groep doet dit vanuit vijf vestigingen, waarmee zij heel midden- en Zuid-Nederland bedienen.

Holland Herstel Groep en MainPlus Schadeherstel werken al drie jaar samen. Wij vonden het dan ook de hoogste tijd om met hen in gesprek te gaan over de trends in onze markt en dienstverlening. Hierover spraken wij Rob Vlek, Algemeen Directeur en Thé van Steen, Commercieel Manager bij Holland Herstel Groep.

15 juli 2020

Nieuwenhuis is een herstelpartner van MainPlus Schadeherstel in IJsselmuiden, Overijssel. We spreken met directeur en eigenaar Ramon Nieuwenhuis over onze ‘verse’ samenwerking, over het schadeherstel in Nederland en over het label Groengedaan! van de Stichting Duurzaam waar Ramon een zetel heeft in de bouwcommissie. 

7 juli 2020

Op 11 mei 2020 ontvingen wij een melding over een lekkage bij een verzekerde in Noord-Holland. Meerdere wanden en plafonds hadden te lijden onder waterschade, ten gevolge van een kapotte waterleiding in de badkamer van de verzekerde. Nadat een lekdetectie was uitgevoerd in opdracht van de verzekerde zelf, werd de oorzaak ontdekt.

Lex 67

1 juli 2020

Op 30 juni waren de medewerkers van MainPlus Schadeherstel uitgenodigd door BELFOR om een bezoek te brengen aan de vestiging van BELFOR in Weesp.

Bezoek BELFOR 1

26 juni 2020

22 juni jl. hebben Unigarant Verzekeringen en MainPlus Schadeherstel de samenwerking op het gebied van schadeherstel in natura voor de verzekeringslabels Unigarant en ANWB verder uitgebreid.

Uitbreiding samenwerking

8 juni 2020

Peter (Business Consultant) en Alizé (Adviseur HRM & Communicatie) zijn niet alleen collega’s bij MainPlus Schadeherstel, maar ook getrouwd en hebben samen twee kinderen. Hier vertelt Alizé hun verhaal (de foto is van de echte brand).

“Doe je de deur niet op slot?”, vraag ik. “Nee”, antwoord Peter. “Want ik dacht ineens, stel dat we brand krijgen? Dan kunnen we er niet uit.” Het lijkt net alsof Peter iets voelde aankomen, want precies één dag later, op 23 november 2016, slaat het noodlot toe.

Brand Alizé

(Foto: Omroep West) 

MainPlus Schadeherstel en BELFOR werken al enige tijd samen. BELFOR is wereldwijd de leidende onderneming in schadesanering en schadeherstel. Maar wat is de oorsprong en het doel van de samenwerking tussen MainPlus Schadeherstel en BELFOR en wat maakt deze zo uniek? De hoogste tijd om met Patrick Neeleman, Manager Marketing & Sales bij BELFOR, in gesprek te gaan.

Patrick Neeleman Belfor

Een vraag kan soms heel simpel gesteld zijn, een antwoord kan soms heel wat in beweging zetten. Zo werd in 2016 aan MainPlus de volgende vraag gesteld: “Kunnen jullie ook schadeherstel voor verzekerden uitvoeren?”. MainPlus was op dat moment bekend geworden door het beheer en de uitvoering van reparatie- en mutatieonderhoud voor o.a. woningcorporaties, maar nog niet vanwege schadeherstel bij verzekerden. Het antwoord: “Ja”, is op zo’n vraag snel gegeven, maar de uitvoering leidt tot een complex van factoren die ingevuld moeten gaan worden.

vaatwasser

benbbouw

Vorige week tekenden MainPlus en B&B Bouw het contract voor de uitvoering van schadeherstelwerkzaamheden. Inmiddels is B&B Bouw ook getraind in het softwareplatform van MainPlus: MainFlow.

B&B Bouw gaat voor MainPlus Schadeherstel het bouwkundig herstel van inboedel- en opstalschades uitvoeren in delen van West-Brabant en Zeeland. De kernwaarden van B&B Bouw: “Alles onder één dak”, “De klant centraal” en “Kwaliteitsvakman” passen goed bij MainPlus Schadeherstel.

We zijn verheugd met de aansluiting van B&B Bouw bij ons netwerk en gaan nog deze week concreet van start met de samenwerking!

Iedere maand leest u hier het verhaal van een opvallende schade. Deze maand leest u over een schade van een verzekerde van ANWB Unigarant Verzekeringen, die nietsvermoedend met een lekkende fles frituurvet van de garage via de keuken, woonkamer en hal naar de voordeur was gelopen.

vloer

 

koenraads

Eind april hebben we Koenraads mogen verwelkomen als herstelpartner in ons netwerk. Koenraads levert vanaf heden voor MainPlus Schadeherstel bouwkundig herstel in de regio’s West-Brabant en het zuiden van Zuid-Holland. Heldere communicatie, duidelijkheid over kosten en uitvoering tot in de details is waar Koenraads voor staat. Dit past uitstekend bij MainPlus Schadeherstel. Via videobellen heeft Koenraads van Roel instructie gekregen van het softwareplatform “MainFlow”. Inmiddels heeft Koenraads de eerste opdrachten met succes en naar onze tevredenheid uitgevoerd!

Alle medewerkers van MainPlus Schadeherstel werken thuis aan uw schade, zodat u ook veilig thuis kan werken. Niets is vervelender dan schade hebben in uw huis, helemaal nu wanneer u vaker thuis bent en wellicht ook thuis aan het werk bent.

stayhome

Per 1 april 2019 zijn Unigarant en MainPlus Schadeherstel een nieuwe samenwerking aangegaan op het gebied van schadeherstel in natura. Na een aanvankelijke pilotperiode waarin de samenwerking succesvol is getest, is de overeenkomst voor een langere termijn met elkaar getekend.

Nationale Nederlanden (NN) en MainPlus Schadeherstel hebben een meerjarige overeenkomst getekend op het gebied van herstel in natura. MainPlus Schadeherstel was al een partner van Delta Lloyd Groep en de twee partijen werken al enige tijd succesvol samen. Met de overname van Delta Lloyd door Nationale Nederlanden heeft ook Nationale Nederlanden kennis gemaakt. Dankzij de goede resultaten, heeft NN besloten het contract te vernieuwen.

Als ontzorgende organisatie is MainPlus steeds op zoek naar verbetering van kwaliteit en efficiëntie. Certificering voor ISO 27001 en een ISAE 3402 verklaring passen uitstekend in die continue ontwikkeling. Naast aantoonbare borging van informatieveiligheid was het doel van de implementatie om hier als organisatie van te leren. En dat is zeker gelukt. In het traject van implementatie en audit zijn wij dieper gaan te kijken in onze processen en in die van onze leveranciers. Wij kunnen nu met trots zeggen dat wij als één van de weinige in de branche een ISO 27001 certificaat hebben en een ISAE type-I verklaring. 

MP academy

In een eerder blog kondigde Directeur Joost Versteeg al de introductie van MainPlus Academy aan per 1 maart.

Binnen onze Academy staat de ontwikkeling en het continu leren van en met onze collega’s centraal, waarmee wij onszelf blijven ontwikkelen én verbeteren. Samen kijken naar onze eigen huidige professionele processen en deze resultaten en effecten in kaart brengen, om vervolgens met elkaar te bepalen wat nog beter kan aan onze zorg- en dienstverlening binnen MainPlus.